Recollida selectiva als generadors singulars

 

Servei de recollida de paper i cartó

Es realiza una recollida de paper i cartó als grans generadors de paper i cartó, Cada dimecres, a partir de les 10 del matí, el servei de recollida s’endurà aquests residus que deixeu fora del vostre establiment.
Pel que fa a les capses, recomanam que les plegueu per a reduir l’espai d’emmagatzematge.
A títol informatiu:

En funció del tipus d'establiment s'han creat dos tipus de recollida, la recollida sistemàtica i la recollida previa sol·licitud, així podeu comprovar en el llistat de les empreses objecte d'aquesta recollida en el següent link quin en quin tipus de recollida disposa el vostre establiement.

En cas de pertànyer al grup de recollida previa sol·licitud ho podeu fer cridant al 971523007 o  enviant un correu electrònic mediambient@sapobla.cat.

llistat d'empreses

Servei de recollida de vidre

Es realiza una recollida de vidre als bars i restaurants, Cada dilluns o dimarts i divendres, a partir de les 7 del matí, el servei de recollida s’endurà aquests residus que deixeu fora del vostre establiment.

En cas que no disposeu d'aquesta recollida, no estigueu en el següent llistat o tingueu qualsevol incidència del servei, podeu emplanar el formulari d'incidència del web municipal per tal que els serveis tècnics municipals vos ho puguin solucionar.

Formulari d'incidències

Comprovau el següent llistat per saber quins dies us toca la recollida.

Llistat de bars i restaurants

 

Plaça Constitució, 1 07420 - Telèfon 971540054 - ajuntament@sapobla.cat - mediambient@sapobla.cat
Copyright: www.gram.cat